امام جمعه اردبیل گفت: ما انتظار داریم قوای سه‌گانه فرمایش اخیر مقام معظم رهبری را در محمل جد قرار دهند و سریعاً بدون درنگ به آن لبیک بگویند، بهترین اقدام این است که دولت و مجلس بیانیه ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری را که در سال ۸۰ صادر شد بازخوانی و در دستور کار خود قرار دهد.

آیت‌الله سید حسن عاملی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با معرفی دو طایفه‌ای که عذرخواهی بزرگی به ملت بزرگ ایران بدهکار هستند اظهار داشت: دو طایفه به ملت ما عذرخواهی بزرگ بدهکارند اول کسانی که در داخل کشور در موضوع مسمومیت نظام اسلامی را متهم ساختند و بدترین اهانت را به‌نظام اسلامی کردند، بی‌محابا و با تشفی‌خاطر گفتند مسمومیت کار نظام است و در عرصه بین‌المللی آبروی کشور را بردند، حالا که الحمدلله همه چیز روشن شد آیا آنها این حُریت را دارند که از ساحت ملت ما عذرخواهی کنند؟ آیا این شجاعت را دارند که بگویند اشتباه کردیم؟

وی ادامه داد: در بدو مسمومیت یک پزشک حاذق و مهم کشور به من گفت؛ من در هر محفل و مناظره علمی حاضرم ثابت کنم که پدیده مسمومیت توهم و تلقین است، آزمایشگاه مدرسه را با وایتکس شسته‌اند طبعاً بوی آن در محیط مدرسه متصاعد شده یک دانش‌آموز دختر داد زده حمله شده بقیه به حیاط ریخته به والدین زنگ‌زده‌اند که بیایید همه خفه شدیم، والدین با عصبانیت می‌آیند، خود والدین به اورژانس اطلاع می‌دهند آمبولانس می‌آید در نتیجه نیروهای انتظامی هم حاضر می‌شود آخرسر نتیجه می‌شود هیچ، فقط اهانت چند اولیاء به معلمین عزیز و مدیر!

وی گفت: بخشی دیگر از اسباب مسمومیت در مطایبات و شوخی‌های دانش‌آموزی ریشه داشت یک دخترخانم می‌گوید من آن زمان نفهمیدم که چرا مسمومیت فقط در کلاس ریاضیات اتفاق می‌افتاد!

امام جمعه اردبیل گفت: انسانی که با ظن، تخمین و بدون دلیل قطعی حکم و اقدام بکند در قرآن شدیداً مذمت شده است خداوند در قرآن از آنها با عبارت “قتل الخراصون” یاد کرده است؛ یعنی زیر خاک برای آنها بهتر از روی خاک است! من صمیمانه و با احترام تمام از آن دسته از اولیا که از سر عاطفه پدری به معلمین و مدیران اهانت کردند می‌خواهم حتماً، حتماً و حتماً به آنها مراجعه و از آن‌ها حلیت بطلبند و بدانند که این حلیت در سرای ابدی ممکن نیست‌.

آیت‌الله عاملی اضافه کرد: طایفه دوم اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها هستند آنها اگر حُریت دارند مخصوصاً در یک موضوع باید از ایران عذرخواهی کنند، ۱۵ سال بود که دولت بریتانیا به تمام کشورهای هم پیمان خود افتخار می‌کرد که من در ایران جاسوسی دارم که به تمام اسرار و صنعت هسته‌ای ایران و اسرار امنیتی این کشور مسلط است و گران‌قیمت‌ترین اطلاعات درباره فعالیت هسته‌ای ایران و دانشمندان هسته‌ای ایران را به ما می‌رساند و همین جاسوس ما است که مرکز فردو را برای ما کشف کرد و ما از طریق ماهواره بناهای داخل زمین را ملاحظه کردیم، بریتانیا مدام افتخار می‌کرد؛ اما نمی‌گفت که او کیست و هویت او را کشف نمی‌کرد. همین جاسوس، اروپا و آمریکا را قانع کرد که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است و آنها را برای تشدید تحریم‌ها قانع ساخت این جاسوس هویت حدود ۱۰۰ دانشمند و مسئول هسته‌ای را در اختیار بریتانیا گذاشت که یکی از آنها مرحوم شهید فخری‌زاده بود. یکی از سران سرویس‌های جاسوسی غرب می‌گوید ما فردو را از طریق ماهواره تحت‌نظر داشتیم؛ اما خیال می‌کردیم زاغه مهمات است تا اینکه سرویس بریتانیا از طریق این جاسوس کشف کرد که آنجا محل فراوری اورانیوم است.

خطیب جمعه اردبیل افزود: ۱۵ سال دولت بریتانیا نفیس‌ترین اطلاعات هسته‌ای ایران را در اختیار آلمان، آمریکا و اسرائیل گذاشت، در این ۱۵ سال دولت بریتانیا به تمام سرویس‌های جاسوسی کشورهای اروپایی و آمریکا فخرفروشی می‌کرد و توان استخباراتی خود را به رخ آنها می‌کشید تا اینکه این هفته روزنامه نیویورک‌تایمز همه را در حیرت فروبرد و کشف سِرّ کرد و گفت؛ جاسوسی که دولت کبیر بریتانیا به آن افتخار می‌کرد همان معاون اسبق وزیر دفاع ایران بود که اخیراً ایران او را کشف و اعدام کرد، بعد از اعدام او اروپا و مخصوصاً انگلستان به‌شدت عصبانی شده و هجمه قولی و عملی را علیه ایران شروع و از همان زمان تحریم‌های افراد و شرکت‌ها را تشدید کردند و الان هم ادامه می‌دهند حالا «فشهد شاهد من اهله» یعنی شاهد بر ماجرا  از ایران نیست از خودشان است آیا عرضه عذرخواهی دارید؟ آیا از خبط بزرگ خودتان حیا می‌کنید؟ حیا و حریت سرآمد تمام فضیلت‌های انسانی است کسی و دولتی که این دو را ندارد قطعاً ترسناک است و دست به هر جنایتی می‌زند.

وی گفت: بعد از شکست جمال عبدالناصر در جنگ شش روزه اعراب با اسرائیل، جمال عبدالناصر در صفحه تلویزیون مصر ظاهر شد و از ملت مصر عذرخواهی کرد و گفت؛ مرا ببخشید، من عامل شکست در این جنگ بودم، آن زمان ملت مصر یکپارچه گریه کرد و بعضی از اینکه رهبرشان اینگونه خودش را شکست از شدت ناراحتی صفحه تلویزیون را شکستند و صد البته شأن جمال عبدالناصر بالاتر رفت. من به آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها که آن خبط بزرگ را کردند می‌گویم؛ به خطای خود اعتراف و عذرخواهی کنید بزرگ می‌شوید.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران تصریح کرد: تکرار کلمه اژدهای هفت‌سر درباره فساد توسط مقام معظم رهبری سرافکندگی بزرگی برای مجموعه‌های مسئول در برابر فساد است. مسئولین مربوط حتماً توجه دارند که مقام معظم رهبری درباره‌ی کشور خارجی صحبت نمی‌کنند، بلکه برای چندمین بار از گلوگاه‌های فساد در داخل کشور با تعبیر بسیار تکان‌دهنده اژدهای هفت‌سر خبر می‌دهند.

وی افزود: کلمه هفت‌سر می‌گوید اگر یک‌سرش را خُرد کنی سرهای دیگر این اژدها لاشخوری می‌کنند و لاشخوری آنها به‌سادگی تمام نمی‌شود. خداوند در قرآن فرموده آیا وقت آن نرسیده که قلب مؤمنان با شنیدن آیات الهی خشوع پیدا کند (آیا نوبت آن نرسید که گرویدگان دلهایشان به یاد خدا خاشع گردد و به آنچه از حق نازل شد بذل‌توجه کنند) من هم می‌گویم آیا با تکرار چندین بار جمله اژدهای هفت‌سر توسط مقام معظم رهبری در خصوص فساد آیا وقت آن نرسیده که دستگاه‌های نظارتی و امنیتی حمله مقدس خود را بر مظاهر بی‌عدالتی و فساد شروع کنند، دراین‌خصوص باید مجلس پیش‌قدم شود تا همه یقین کنند که مجلس اراده قُدسی و عزم بزرگ برای مبارزه با مظاهر فساد دارد. مجلس نه‌تنها حق خاص و امتیاز خاص برای خود قائل نشود؛ بلکه به کف برخورداری‌ها اکتفا کند و از آن بالاتر با احصاء گلوگاه‌های فساد قوانین مناسب با آن را تصویب کند.

آیت‌الله عاملی با تأکید بر لزوم تشدید نظارت‌ها در مراکز خاص تصمیم‌گیری برای پیشگیری از هر گونه فساد احتمالی اظهار داشت: برای مناصب دارای امضای طلایی باید یک جمع متخصص و امین تصمیم بگیرند نه مجلس به‌تنهایی و نه دولت تنهایی وقتی روی یک سمت مثل ایمیدرو و شستا و مراکز عظیم تولید دولتی، مجلس، دولت و افراد غیردولتی متمرکز بشوند و وزن‌کشی کنند معلوم می‌شود که آنجا باید حواس مسئولین نظارتی جمع و دو پا به جفت باشند. مناصب بانکی، مراکز مالی، هلدینگ‌های دولتی، انحصارات، مجوزات گمرکات و غیره باید تحت شدیدترین نظارت‌ها و سخت‌گیری‌ها قرار بگیرند اگر به این خیرخواهی‌ها عمل بشود قطعاً یک سیستم هوشمند شکل می‌گیرد و مثل دستگاه لرزه‌نگار تکلیف کوچک‌ترین ارتعاشات مالی را مشخص می‌کند

وی  در پایان سخنان خود خطاب به قوای سه‌گانه گفت: ما انتظار داریم قوای سه‌گانه فرمایش اخیر مقام معظم رهبری را در محمل جد قرار دهند و سریعاً بدون درنگ به آن لبیک بگویند، بهترین اقدام این است که دولت و مجلس بیانیه ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری را که در سال ۸۰ صادر شد بازخوانی و در دستور کار خود قرار دهد این بیانیه یک منشور جامع و برنامه کامل و خیز بزرگ برای تطهیر جامعه از هر گونه فساد و تبعیض است. ما در این عرصه یک انتظار بسیار بزرگ از دولت داریم و آن عبارت است از  اخذ نظر از نخبگان جامعه، استفاده از تجربیات بسیار نفیس کشورهای پیشرفته در مبارزه با فساد، توسعه دولت الکترونیک، قطع رابطه ارباب‌رجوع با متصدیان امور و برچیدن تصدی‌گری‌های دولتی این اقدامات قطعاً بسیار کارساز خواهد بود. همه مسئولین این جمله مقام معظم رهبری را که در سال ۱۳۸۰ بیان کردند نصب العین خود قرار دهند؛ بلکه آن را چاپ و در محل کار خود برابر چشمان خود قرار دهند ایشان در آن سال فرمودند: « من نقش فساد را در نابودکردن همه دستاوردها نقش بسیار خطرناکی می‌بینم»

 

 

انتهای پیام