رئیس جهاددانشگاهی اردبیل گفت: با کمک روش درمانی لنفوسیت تراپی یک زوج اهل شهرستان گرمی بعد از ۲۱ سال صاحب فرزند شدند. 

مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی اردبیل در گفتگو با خبرنگار کلبه خبر، درباره تولد اولین نوزاد به روش لنفوسیت تراپی در مرکز درمان ناباروری قفقاز،گفت: با کمک این روش درمانی یک زوج اهل شهرستان گرمی بعد از ۲۱ سال صاحب فرزند شدند.

وی افزود: متخصصین مرکز درمان ناباروری قفقاز با هدف افزایش شانس بارداری روش لنفوسیت تراپی را بر روی یکی از مراجعین بالای ۳۹ سال این مرکز که سابقه ۲۳ بار سقط مکرر جنین  طی دوران ۲۱ سال ازدواج داشت،را آغاز کردند که خوشبختانه اولین نوزاد به این روش در این مرکز کاملا سالم به دنیا آمد.

اوچی این موفقیت را برای نخستین بار در سطح استان عنوان کرد و ادامه داد: این روش درمانی شانس بارداری را در بیمارانی که با شکست‌های متوالی مواجه شده‌اند، افزایش می دهد .

وی گفت: طی ۱۰ سال فعالیت مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی، درمان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ خانواده موفقیت آمیز بوده و بدین طریق امید به زندگی به این خانواده ها بازگشته است.

اوچی اردبیلی ادامه داد: از دو سال گذشته نیز در مرکز ناباروری قفقاز با بومی سازی تکنیک های جدید درمان نازاییبا روش های  جمله prp تخمدان، prp رحم، لنفوسیت تراپی و …انجام می شود. .

لنفوسیت تراپی یا Paternal leukocyte immunization   بیشتر برای بیمارانی که به علت شباهت HLA پدری و مادری توانایی تولید Blocking Ab. و یا APCA را ندارند استفاده می شود و میزان موفقیت آن حدودا ۳۰ تا ۷۰ درصد است.

 

گفتگو: سمیه شاهی

انتهای پیام/