به گزارش پایگاه تحلیلی خبری حرف آور، منصور سیفی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه بیش از ۲۱ میلیارد و ۸۰۷ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در هشت ماهه نخست سالجاری به خانوار تحت حمایت این نهاد پرداخت شده است، گفت: تسهیلات پرداختی از طریق بانکهای عامل و صندوق امداد ولایت در اختیار مددجویان مستعد اشتغال قرار گرفت تا بتوانند شغلهای مورد نظر خود را ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه هزار و ۴۲۱ فرصت شغلی در هشت ماهه نخست سالجاری برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل ایجاد شده است، افزود: در تلاش هستیم تا با ایجاد اشتغال مولد، بتوانیم علاوه بر مددجویان تحت حمایت برای سایر افراد جویای کار نیز شغل مناسب فراهم شود.
سیفی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی از طریق بانکهای عامل در اختیار مددجویان قرار گرفته است، بیان کرد: بیش از هزار مددجوی تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغال و خودکفایی از بانکهای عامل وارد بازار کار شدهاند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه ۴۱۰ نفر از مددجویان نیز با بهرهمندی از تسهیلات قرضالحسنه صندوق امداد ولایت اشتغال مورد نظر خود را ایجاد کردهاند، گفت: بیش از پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از طریق صندوق امداد ولایت پرداخت شده است تا مسیر خوداتکایی خانوار تحت حمایت هموارتر شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰۰ طرح اشتغالزایی در زمینه دامپروری اجرا شده است، اعلام کرد: به دلیل موفقیت مددجویان در اجرای طرح دامپروری و همچنین ظرفیت بسیار مناسب منطقه برای بهرهوریهای دامی، کمیته امداد استان اردبیل نیز با شناسایی دقیق این ظرفیتها میکوشد گامهای موثرتری برای توانمندسازی خانوار تحت حمایت بردارد.
سیفی به اجرای ۵۴۷ طرح خدماتی توسط مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل در سالجاری اشاره کرد و گفت: در اجرای طرحهای خدماتی هم دقت کافی صورت گرفته است تا بر اساس نیاز بازار و همچنین شهروندان اردبیلی خدمات قابل توجه به آنها ارائه شود تا کسب و کار خانوار تحت حمایت به ثمر نشیند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه مددجویان با اجرای ۱۷۵ طرح صنایعدستی میکوشند تا ضمن کسب درآمد، میراث گرانبهای این استان را نیز در قالیبافی، گلیم، فرشبافی، جاجیم و دیگر زمینهها حفظ کنند، گفت: یکی از محصولات مهم استان اردبیل در عرصه گردشگری، صنایع دستی است که تلاش داریم با آموزشهای لازم به مددجویان آنها را برای راهاندازی کارگاههای مولد در این زمینه یاری کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۶۶ طرح اشتغال نیز در زمینه کشاورزی برای خانوار تحت حمایت اجرا شده است، گفت: ۱۹ طرح صنعتی و معدنی و همچنین یک طرح در زمینه شیلات توسط خانوار تحت حمایت به اجرا گذاشته شده است که نقش بسزایی را در خودکفایی آنها ایفا میکند.
سیفی با بیان اینکه سوق خانوار تحت حمایت به سمت کارآفرینی از مهمترین رویکردهای کمیته امداد استان اردبیل است، افزود: کارگاههای آموزشی در زمینه کارآفرینی برای مددجویان اردبیلی برگزار میشود که امید است آنها با فراگیری آموزشهای لازم بتوانند در کنار توسعه مشاغل خود، افراد جویای کار منطقه را نیز از شغل مناسب بهرهمند کنند.
انتهای پیام/
کارآفرینی مددجویان مهمترین رویکرد کمیته امداد
پرینتمعاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: سوق خانوار تحت حمایت به سمت کارآفرینی از مهمترین رویکردهای کمیته امداد استان اردبیل است.
https://kolbehkhabar.ir/?p=285
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.