به گزارش پایگاه تحلیلی خبری حرف آور؛ خلیل نیکشاد در جلسه هماهنگی گردشگری روستایی استان اردبیل با اشاره به اینکه عملیاتی کردن گردشگری کشاورزی در حقیقت نوعی صیانت از اراضی و محیط زیست بشمار می رود، اظهار کرد: برای نمونه روستاهای دارای پتانسیل زیر ساخت اولیه، بعنوان پایلوت اجرای این طرح در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: اتفاق خرسندی است که خوشبختانه اقدامات خوبی در این راه انجام شده و اولین مزرعه گردشگری کشور در اردبیل راه اندازی شده است و جهاد کشاورزی در کنار میراث فرهنگی از توسعه این نوع جدید گردشگری در سطح استان حمایت های لازم را انجام خواهد داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: برای اجرایی و عملیاتی شدن بیشتر گردشگری کشاورزی هماهنگی بین وزارت جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی و گردشگری با تکیه بر تنوع اقلیمی کشور و استعدادهای مختلف استان ها می تواند توسعه بیشتر این نوع گردشگری را به همراه داشته باشد.
نیکشاد با بیان اینکه جهت استفاده از تجربیات افراد و شرکت های موفق در امر بوم گردی و گردشگری کشاورزی در دستور کار خواهد گرفت، اذعان کرد: از صاحبان فکر و ایده و شرکت های دانش بنیان پویا در استان نیز جهت همکاری و همراهی دعوت خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: بوم گردی و گردشگری روستایی و مشاهده زندگی پویا و جاری در روستاها معرفت درونی انسان را افزایش داده و موجب کاهش بزهکاری در سطح جامعه می شود.