اغذیه‌فروش نیری گفت: اکثریت مشتریان ساندویچی در سطح نیر کودکان مدرسه‌ای هستند که این خوراک را برای تغدیه زنگ‌تفریح در مدرسه خریداری می‌کنند و همچنین افراد با مشغله کاری زیاد هم ساندویج بیشتری می‌خورند.

طاها سالک نیری، اغذیه فروش نیری  در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری و اطلاع رسانی کلبه خبر، به اشاره به  روز جهانی ساندویچ اظهار داشت: بیشتر مردم از این خوراک به‌عنوان میان‌وعده یا وعده‌غذایی استفاده می‌کنند و ساندویچ جزو محبوب‌ترین خوراکی‌ها در میان خانواده‌ها به شمار می‎رود.

وی افزود: تهیه از مواد دم‌دستی، قابلیت حمل آسان و راحت و زود آماده‌شدن ساندویچ باعث محبوبیت این خوراک شده است و کودکان بیشترین استقبال را از ساندویچ می‌کنند.

اغذیه‌فروش نیری گفت: اکثریت مشتریان این ساندویچی در سطح شهرستان نیر کودکان مدرسه‌ای هستند که این خوراک را برای تغذیه زنگ‌تفریح در مدرسه خریداری می‌کنند و همچنین افرادی که به دلیل مشغله کاری فرصت محدودی برای صرف وعده‌غذایی دارند یا حوصلهٔ آشپزی‌کردن ندارند از ساندویچ استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به فرصت محدود برای صرف وعده‌غذایی افزود: ساندویچ‌های سرد و گرم انواع مختلفی دارند کسانی که عجله دارند و فرصت کافی ندارند بیشتر ساندویچ سرد را استفاده می‌کنند و کمبود وقت و عجله و ماشینی‌شدن زندگی روزانه مردم را بیشتر به‌صرف این نوع خوراکی‌ها سوق می‌دهد.

سالک در پاسخ به این سؤال که آیا چیزی در مورد تاریخچه ساندویچ می‌داند گفت: اطلاع چندانی از تاریخچه این خوراکی ندارم؛ ولی به نظر می‌رسد با توجه به ویژگی‌های این نوع خوراکی اولین نوع ساندویچ، می‌تواند با نان، گوشت، پنیر و چیزهای دم‌دستی درست شده باشد.

انتهای پیام/